Uw printer gaat het druk krijgen

Met de gratis DHL-koppeling voor Etsy nemen we u een hoop gedoe uit handen. Na elke bestelling rolt er vanzelf een verzendlabel uit de printer, precies zoals u ‘m hebben wilt. Ook gaat er direct een track en trace naar de klant én naar Etsy. Allemaal functies die u tijd besparen. Wij verbeteren de plug-in constant, op basis van uw feedback. U profiteert dus altijd van de laatste, beste en slimste versie.

Etsy-proof pakbon

De plug-in zorgt niet alleen dat er automatisch een verzendlabel wordt geprint, er zit ook meteen een Etsy-pakbon bij, inclusief uw logo. Pakketten verzenden was nog nooit zo makkelijk!

Iedereen op de hoogte

Zodra u het label print, gaat er vanzelf een track en trace-link naar de ontvanger. U vindt ‘m ook in uw Etsy-verkoopaccount. Alle partijen weten dus altijd waar de zending op welk moment is.

Extra bezorgopties

Sommige zendingen vragen wat extra aandacht, bijvoorbeeld DHL Vandaag of een
18+ check. Deze aanvullende services stelt u zelf in. Standaard op elk label, of alleen voor een losse zending. Flexibel maatwerk dus.

Uw DHL eCommerce account
Regel het vandaag nog

Voor onze Etsy plug-in heeft u alleen een gratis zakelijk account bij DHL eCommerce nodig. Dat regelt u snel hieronder. Even later heeft u uw inloggegevens binnen en bent u er helemaal klaar voor!

Maak uw gratis account aan

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de Etsy plug-in met twee kliks aan uw zakelijke account van DHL om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal. Koppel de Etsy plug-in aan uw webshop via de tab 'Koppelingen' in het settingsmenu.

Naar My DHL Portal

Stap 2

Log in bij uw verkoopaccount in Etsy en sta DHL toe om te koppelen. Ga dan terug naar My DHL Portal om de koppeling te bevestigen.

Meer uitleg

Stap 3

Stel in My DHL Portal uw voorkeuren en verzendopties in. U kunt de opties standaard op het label zetten, of per verzending aanpassen.

Handleiding My DHL Portal