Next level verzenden

Speciaal voor OpenCart webshops is er de (gratis) DHL plug-in, waarmee u veel stappen in uw verzendproces automatiseert. In twee kliks gekoppeld, en heel eenvoudig in gebruik. Alles ingesteld? Dan houdt u tijd over voor andere zaken, en blijven wij de verzendtool continu upgraden en uitbreiden.

Uistekende labels
Printer for president

Bespaar tijd én blijf het verzendproces de baas door uw printer slim aan het werk te zetten. Dat gaat zo: voor elke bestelling in uw webshop maakt de plug-in automatisch een verzendlabel aan. Een retourlabel mee- of nasturen? Ook geen probleem.

Altijd inzicht
Alles onder controle

Grip op uw zendingen is wel zo prettig. Daarom draait u in de online verzendtool in één klik overzichtelijke rapportages uit, kunt u net als de ontvanger elk pakket volgen met track en trace, en ontvangt u alerts als er iets niet in de haak is.

Een schatrijke bezorgervaring
Bepaal zelf uw verzendopties

Geef uw klanten nog meer gemak en ga voor extra services, bijvoorbeeld verzekerd versturen, een handtekening voor ontvangst of een retourlabel in elk pakket. Zo blijft u met uw webshop de verwachtingen van uw klanten overtreffen.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze OpenCart plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijke account van DHL eCommerce nodig. Aanmelden is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de OpenCart plug-in met twee kliks aan uw zakelijke DHL account om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal.

My DHL Portal

Stap 2

Koppel de OpenCart plug-in aan uw shop via de tab Koppelingen in het settingsmenu.

Meer uitleg

Stap 3

Stel in My DHL Poral uw voorkeuren en verzendopties in.

Handleiding My DHL Portal