Operational Planning & Control
Hoe het begon

Door de groei van DHL voldeed het oude systeem niet meer aan de toenemende vraag naar nieuwe functies in onze planningstool. Daarom zijn we begonnen met de bouw van het geavanceerde systeem Operational Planning & Control (OPC), waarin we variabelen zoals extra locaties en volume integreren. Zo kunnen we flexibeler inspelen op de groeiende behoeften en de functionaliteit van onze planningstool optimaliseren.

Operational Planning & Control
Hoe het nu gaat

We hechten veel waarde aan de planning van vrachtwagenritten. Door nauwlettend te analyseren waar optimalisaties mogelijk zijn, monitor je de uitvoer pas je verbeteringen toe met behulp van realisatiedata. Het systeem staat altijd paraat, want de optimale prestaties van onze vrachtwagens zijn hier afhankelijk van. Daarnaast streef je ernaar om onze planners maximaal te ondersteunen, zodat ze snel kunnen inspelen op veranderingen en hun dagelijkse taken efficiënt kunnen uitvoeren.

Operational Planning & Control
Wat er volgt

Ons streven is om het logistieke netwerk optimaal in balans te houden door gebruik te maken van voorspellende data. Hierbij zet je in op het anticiperen op toekomstige ontwikkelingen en trends, zodat je proactief en efficiënt kunt handelen. Door continu te werken met de meest actuele en nauwkeurige voorspellende informatie, houd je ons logistiek systeem flexibel en adaptief. Je speelt in op veranderingen en zorgt ervoor dat ons logistieke netwerk altijd in optimale staat verkeert.

SollicITeer bij DHL

Stap in bij DHL

Wacht niet langer en stap in bij een van onze vooruitstrevende IT Innovatie Teams. Dit is de plek waar jouw ideeën werkelijkheid worden en innovatie tot leven komt. Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het je ambitie en plannen om verder te groeien? Mogelijkheden zat! Stap in en maak deel uit van onze missie om de toekomst van transport vorm te geven.

SollicITeer bij DHL