Altijd dichtbij
4.000 DHL ServicePoints

Als je pakketten verstuurt via een DHL ServicePoint, weet je zeker dat het goed zit. Je kunt pakketten hier ook ontvangen. Handig, want dan loop je geen risico om de DHL bezorger mis te lopen. En het is ook nog eens beter voor het milieu. Zodra je pakket klaarligt, ontvang je een bericht. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de winkel? Check de openingstijden van pakketpunten bij jou in de buurt via onze DHL ServicePoint-zoeker. Onze DHL Pakketautomaten op openbare plekken zijn vaak dag en nacht beschikbaar.

Flexibele openingstijden

DHL ServicePoints hebben ruime openingstijden en onze DHL Pakketautomaten zijn vaak zelfs 24/7 beschikbaar.

Simpel versturen

Verstuur eenvoudig en snel je pakket direct online. De verzendkosten voor je pakket worden direct berekend. Vul alle gegevens in en het enige wat je nog hoeft te doen is het pakket brengen naar een DHL-ServicePoint.

Razendsnel retour

Terugsturen is een eitje. Volg de instructies van de webshop waar je hebt besteld en bewaar het verzendbewijs dat je hebt ontvangen.

DHL Pakketautomaat
Nooit meer in de rij

Pakketten versturen en ontvangen wordt steeds makkelijker. Dat zie je bijvoorbeeld aan onze selfservice DHL Pakketautomaten. Veilig, makkelijk te gebruiken en vrijwel altijd beschikbaar.

Zo werkt het

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Kan iemand anders dan ik het pakket bij het DHL ServicePoint ophalen?

Voor het ophalen van een pakket is altijd een geldig legitimatiebewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs) nodig. Er zijn webshops die het pakket vanaf het DHL punt alleen aan jou willen afgeven. 

Meer informatie

Wat gebeurt er als ik mijn pakket laat bezorgen bij een DHL Pakketautomaat?

Een DHL Pakketautomaat is een gele muur met kluizen die je gebruikt om helemaal zelf eenvoudig en snel pakketten te versturen en ontvangen. De meeste DHL Pakketautomaten zijn 24 uur per dag beschikbaar.

Kies je ervoor om je pakket te laten bezorgen bij een DHL Pakketautomaat? Zodra we het pakket in je DHL Pakketautomaat hebben gestopt, ontvang je een unieke afhaalcode per mail of sms. Hiermee haal je ‘m op wanneer het jou uitkomt. Je pakket blijft er maximaal 7 dagen liggen, daarna sturen we het terug naar de afzender. Mocht je bestelling te groot zijn voor een DHL Pakketautomaat, dan laten we het je meteen weten en brengen we je pakket naar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.

Meer over DHL Pakketautomaten

Hoe weet de ontvanger dat het pakket is afgeleverd bij een DHL punt?

De ontvanger van je pakket krijgt een bericht per sms of e-mail als het is afgeleverd bij een DHL ServicePoint.

Wil jij een DHL ServicePoint in je onderneming?

Nieuwe gezichten zijn goed voor je zaak. Wil jij je producten onder de aandacht brengen bij een groter publiek en extra verdienen door pakketten voor buurtgenoten te verzenden en ontvangen?

Meld je aan als DHL ServicePoint