Pakket versturen
Wil je een pakket verzenden tot 20 kilo? Wij pakken het op!

Razendsnel een pakketje versturen dat op de juiste plek belandt? Al vanaf €3,70 bezorgen we je pakket bij een DHL ServicePoint in de buurt van je ontvanger. Download de Mijn DHL app en volg je pakket met track en trace. Bestemming bereikt? Dan ontvang je direct een bericht.

Wil je zakelijk een pakket verzenden? Lees alles over zakelijk verzenden.

Verstuur met Mijn DHL
Hoe kan ik een pakket versturen?

  • Open de Mijn DHL app en klik op ‘Versturen’.
  • Kies voor de service ‘Standaard’ of ‘Snel’ en selecteer het gewicht.
  • Vul jouw gegevens in en de gegevens van de ontvanger. 
  • Kies hoe je het label wilt ontvangen. Als je het pakket wilt inleveren bij een DHL Pakketautomaat, kies dan voor ‘Label printen’. Als je kiest voor een digitaal label, dan lever je het pakket in bij een DHL ServicePoint.
  • Betaal met iDeal of creditcard en breng het pakket naar een DHL Punt. Wij regelen de rest! 
Verstuur direct

Brievenbuspakje versturen

Of de ontvanger nou thuis is of niet, een pakket dat door de brievenbus past kunnen we altijd in één keer bezorgen. Bij DHL verstuur je een brievenbuspakje al vanaf €3,70, en maak je natuurlijk gebruik van alle opties die horen bij een standaard pakketverzending. Bekijk alle kosten en maximale afmetingen.

Brievenbuspakje versturen

Goed om te weten over je zending

Verpakkingstips

Onze bezorgers behandelen zowel grote pakketten als kleine pakketten met de grootste zorg, maar je kunt ook zelf helpen. Leer hoe je elk pakket slim verpakt op reis stuurt – stevig, en met zo min mogelijk lucht erin. Dat scheelt!

Bekijk de tips

Pakket versturen naar het buitenland

Pakket verzenden naar het buitenland? DHL kent de weg als geen ander. Met onze verzendservice verstuur je elke zending naar welke plek dan ook, zolang het maar een adres op aarde is.

Wereldwijd versturen

Wat kost het om een pakket te versturen?

De verzendkosten voor een pakket binnen Nederland zijn vanaf €3,70. En vanaf €10 gaat je zending de grens over. Bekijk al onze extra services, bezorgduur en tarieven per land.

 

Tarieven

Verzenden met QR-code
Snel en zonder printer

Je pakket klaarmaken voor vertrek? Voor zendingen binnen Nederland heb je geen printer meer nodig. Kies in de verzendservice voor 'geen printer in huis' en lever je pakket in bij een DHL ServicePoint. Laat de QR-code scannen, dan zorgen wij voor een verzendlabel. Zo geregeld!

Verstuur nu

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag, mits je pakket op tijd is afgeleverd. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming. 

Bezorgduur Europa

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een DHL Pakketautomaat achterlaten om het te versturen. Met 4.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt afgeleverd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet. Elk moment van de dag. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is afgeleverd.