kampioen in verzenden

Met Amazon ligt de wereld aan uw voeten. Hoog tijd dus om uw verkoop naar een hoger niveau te tillen. Met de officiële koppeling van DHL stroomlijnt u de verzending voor uw klanten en uzelf. Zij plaatsen een bestelling, u krijgt automatisch een verzendlabel. Het pakketje volgt u allebei via track en trace. De koppeling is gratis, en natuurlijk onderhouden en verbeteren we hem continu.

Poef! labeltje.

Klanten bestellen uw producten heel makkelijk op Amazon. Maar voor u is het nóg makkelijker: er verschijnt automatisch een verzendlabel en pakbon met logo in My DHL Portal. Even printen, en uw pakketje kan er zo uit!

Volg ‘m op de voet

Zodra u het verzendlabel heeft geprint, verschijnt de track en trace vanzelf in uw verkoopaccount van Amazon. Ook wordt de link automatisch meegestuurd in de verzendbevestiging naar de ontvanger. Zo volgen uw klanten hun bestelling elke stap van de route.welke bezorgopties kiest u?

Welke bezorgopties kiest u?

Bij DHL valt er een hoop te kiezen. U bepaalt zelf welke extra services standaard op het label staan, zoals DHL Vandaag, een handtekening van de ontvanger, 18+-check of referentie. U kunt de bezorgopties altijd per zending aanpassen.

Uw DHL eCommerce account
Welkom bij de familie

Om onze Amazon plug-in te gebruiken, heeft u een zakelijk account van DHL eCommerce nodig. Aanmaken is erg eenvoudig (en gratis). Meld u aan op onze website, ontvang meteen uw inloggegevens en automatiseer vandaag nog uw verzendproces.

Gratis account aanmaken

Koppel uw plug-in
Snel aan de slag via My DHL Portal

Koppel de Amazon plug-in met twee kliks aan uw zakelijke account van DHL om uw verzendproces te automatiseren en tijd te besparen bij elke bestelling.

Stap 1

Log in bij de online verzendservice My DHL Portal. Koppel de Amazon plug-in aan uw webshop via de tab 'Koppelingen' in het settingsmenu.

My DHL Portal

Stap 2

Log in bij uw verkoopaccount in Amazon en sta DHL toe om te koppelen. Ga dan terug naar My DHL Portal om de koppeling te bevestigen.

Meer uitleg

Stap 3

Stel in My DHL Portal uw voorkeuren en verzendopties in. Deze komen dan automatisch op elk label. U kunt ze voor het printen ook nog - per label - aanpassen.

Handleiding My DHL Portal