Laat u inspireren

Op 23 en 24 januari 2024 vindt het allergrootste e-commerce-evenement van de Benelux weer plaats: de Webwinkel Vakdagen. En DHL eCommerce is daar natuurlijk bij! Bent u toe aan de volgende stap voor uw webshop? Wij vertellen graag over onze groene én slimme oplossingen. Meld u gratis aan voor het evenement via de link hieronder, en kom langs bij stand 83.

Wat kunt u verwachten:

- Inspiratie opdoen: Verken de laatste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld. Doe inspiratie op om uw webshop te optimaliseren.
- Vereenvoudiging van logistieke taken: Ontdek hoe u uw pakketbezorging kunt stroomlijnen en het gedoe van zelf organiseren kunt verminderen.
- Tijdsbesparing: Besteed minder tijd aan logistiek en meer tijd aan wat er echt toe doet - het laten groeien van uw webshop.
- Persoonlijk advies: Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij het identificeren van kansen en het overwinnen van uitdagingen.

Slimme oplossingen
De toekomst van uw webshop

Uw webshop kan altijd beter, slimmer, automatischer en gemakkelijker. En wij hebben daar de juiste tools voor. Met onze apps en plug-ins zet u moeiteloos de volgende stap met uw webshop. Zónder daarbij het overzicht te verliezen: u heeft namelijk 24/7 grip op uw voorraden, zendingen en retouren. Waar u ook behoefte aan heeft, wij hebben een passende oplossing. Daar vertellen we u graag alles over tijdens de Webwinkel Vakdagen.

Neem gratis deel

My DHL Portal

Maak kennis met My DHL Portal, de hypermoderne alles-in-één verzendservice. Of het nu pakketten of pallets zijn, het maakt ons niet uit. Met deze digitale verzendtool verstuurt u elke zending in een paar kliks. Betrouwbaar, razendsnel en makkelijk in gebruik. Gewoon via laptop, tablet of mobiel.

Lees alles over My DHL Parcel

Briljante bezorgopties

Met onze slimme bezorgopties geeft u uw klanten écht iets te kiezen. Komt het bezorgmoment niet uit? Dan maakt de ontvanger eenvoudig een nieuwe afspraak in de Mijn DHL app. Dat kan vanaf het moment dat uw pakket over de sorteerband rolt, totdat de bezorger op de bel drukt. Gevolg: hogere conversie én klanttevredenheid.

Meer over de Mijn DHL app

Plug en play

Op welk platform uw webshop ook draait, grote kans dat wij er een plug-in voor beschikbaar hebben. Verzend- en retourlabels print u automatisch en met de flexibele instellingen richt u het verzendproces compleet naar smaak in. Daar betaalt u niets extra’s voor. Komt u er niet uit? Ook persoonlijke support is gratis.

Ontdek onze plug-ins

Oog voor de planeet

We blinken niet alleen uit met onze digitale oplossingen, maar lopen ook voorop als het om duurzaamheid gaat. Zo verzenden we ál uw pakketten standaard klimaatneutraal, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Bovendien bezorgen we in Nederland met het grootste elektrische wagenpark van de Benelux, werken we hard aan ons fijnmazige netwerk van CO2-neutrale CityHubs en verduurzamen we onze bestaande locaties in rap tempo.

Maar dat is wat ons betreft nog niet genoeg. Binnenkort bezorgen we de laatste kilometers 100% fossielvrij in heel Nederland. Zo helpen we u om pakketten zo groen mogelijk naar uw klanten te sturen. Benieuwd? Kom langs bij onze stand, dan delen we alle ins en outs van onze duurzaamheidsdoelen – onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zien we u daar?