Jouw nieuwe (bij)baan bij DHL eCommerce

Wij zoeken jou!

Wij bezorgen jou een nieuwe (bij)baan

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Van bezorger tot teamleider en van vrachtwagenchauffeur tot magazijnmedewerker: met een baan bij DHL eCommerce kun je alle kanten op. Kom je werken bij DHL eCommerce? Dan zorg je straks samen met 9.000 collega's voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.

Wij zoeken onder andere:
- Pakketbezorgers: Met een bus bezorg jij pakketjes bij mensen thuis, bij bedrijven en bij DHL ServicePunten. Je bent het visitekaartje van DHL eCommerce. Op de weg en aan de deur.
- Magazijnmedewerkers: Je sorteert de pakketjes aan de lopende band en stapelt ze netjes in rolcontainers. Ook laad je de pakketjes in de DHL busjes.
- B-, C- en CE-chauffeurs: Als (vrachtwagen)chauffeur rijd je pakketten of pallets naar onze klanten in de regio. Je doet dit met een haalbare planning, zodat jij de klant op de afgesproken tijd kunt bezoeken.
- Teamleiders: Je geeft dagelijks operationeel leiding aan een groep chauffeurs, een groep loodsmedewerkers of aan de medewerkers in ons dagelijkse sorteerproces.
- Customer Service Agents: Als Customer Service Agent ben jij de verbindende factor tussen onze eigen organisatie en de klant. 

De vacatures zijn zowel fulltime als parttime in te vullen. Alle openstaande vacatures zien? Kijk dan hier.

Interesse? Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Ik ben geïnteresseerd in de functie: