Van aalborg tot kopenhagen
Elk eiland eenvoudig bereikt

Stuur je pakketje naar Denemarken met DHL, dan weet je zeker dat het goed zit. Maak snel een label aan via onze online verzendtool, plak deze op je pakket en geef ‘m af bij een DHL punt bij jou in de buurt. Dan doen wij de rest. Onze bezorgers zorgen goed voor elke zending en leveren je pakket al binnen 6 werkdagen af bij je ontvanger. De status van je pakket in de gaten houden? Met track en trace weet je precies waar ‘ie is. Snel geregeld.

Versturen vanaf €12

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Denemarken al vanaf €12. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Je deense verzending digitaal geregeld

Met My DHL Portal verstuur je simpel en snel pakketjes naar heel Denemarken. Handig bijvoorbeeld als je familie hebt op Funen, of vrienden rond Roskilde. Maak online je verzendlabel aan en plak het op de verpakking. Geef je pakket af bij een DHL ServicePoint in Nederland, dan zorgen wij dat je zending snel en veilig de juiste plek in Scandinavië bereikt. Benieuwd hoe het werkt?

Ga naar My DHL Portal

De deense douane
Regels over import

Denemarken is lid van de Europese Unie en heeft daarom vrij verkeer van handel vanuit Nederland. Je hoeft dus geen douaneformulieren bij je pakket te sluiten. Wel gelden er importbeperkingen en -verboden op sommige producten, zoals namaakartikelen, gevaarlijke goederen en ivoor. Een compleet overzicht van deze spullen vind je hieronder.

Bekijk de officiële lijst

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen