Uw vaste partner voor pakketten en pallets

Met DHL eCommerce zijn al uw zakelijke zendingen vlot op de juiste bestemming, ook in deze bijzondere tijd. Onze bezorgers staan voor u klaar, met juist nu een ijzersterk netwerk in de Benelux en Europa. Benieuwd hoe we dat doen?

Eén verzendtool

Alles wat u nodig heeft, is een internetverbinding en een account voor My DHL Portal. Upload afleveradressen, kies zelf welke diensten u wilt gebruiken en plan meteen uw eerste zendingen in. De perfecte combinatie van gebruiksgemak en betrouwbare prestaties

Eén pick-up

Van piepkleine pakjes tot metershoge pallets: DHL eCommerce weet er raad mee. Als we zendingen bij u ophalen, nemen we alles tegelijk mee. Hetzelfde geldt voor bezorgen. Eén complete service dus, voor alle soorten pakketten.

IJzersterk netwerk

Onze bezorgers gaan gewoon de weg op, en leveren ook nu in heel Europa een topprestatie. Dat doen ze met flink opgeknapte en soms gloednieuwe wagens. Zo zijn ze optimaal voorbereid op de grote hoeveelheden online verkopen.

Ontdek de voordelen
Slimme oplossingen

Dat ook nu alles op rolletjes loopt, is niet vanzelfsprekend. Maar we zitten niet stil: door extra bezorgers en vrachtwagens in te zetten blijven we uw zendingen netjes op tijd afleveren. En met een gloednieuw sorteercentrum in Zaltbommel zijn uw pakketten en pallets ook internationaal snel op weg.

Meer weten?

Precies weten hoe we uw logistiek naar een hoger niveau tillen? Neem contact op met een van onze experts of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op