Van athene tot thessalonki
De soepelste route naar griekenland

Of je nu het Griekse vasteland wilt bereiken of een van de ontelbare eilanden: dankzij ons uitgebreide netwerk bezorgen we je pakket al binnen 8 werkdagen. Via My DHL Portal maak je eenvoudig een verzendlabel aan, bovendien kun je de zending op de voet volgen met track en trace. Elke stap van de reis. Wat wil je versturen?

Versturen vanaf €16

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Griekenland al vanaf €16. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Simpel en snel van alfa naar bèta

Ken je onze online verzendservice My DHL Portal al? Hiermee verstuur je pakketjes in no-time naar het juiste adres in binnen- en buitenland, dus ook naar Griekenland. Maak online je verzendlabel aan, plak het op de verpakking en geef je pakket af bij een DHL punt bij jou in de buurt. Benieuwd hoe simpel dat is?

Ga naar My DHL Portal

Douane- en importregels
Dit moet je weten over griekenland

Omdat Griekenland lid is van de Europese Unie, mag er vrij gehandeld worden met Nederland. Douaneformulieren zijn dus niet nodig. Wel gelden er importbeperkingen en -verboden op sommige producten. Bijvoorbeeld op namaakartikelen, gevaarlijke goederen en spullen die gemaakt zijn van bedreigde dier- of plantsoorten. Wil je de compleet lijst?

Bekijk het officiële overzicht

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen