Van innsbruck tot wenen
Moeiteloos over de alpen

Je ontvanger in Oostenrijk bereiken we in 5 dagen. Waar ‘ie ook zit, skiet of op een snowboard staat. Goed geregeld dus. Ook voor jou. Een verzendlabel kun je zelfs vanaf je bankstel aanmaken, gewoon met je mobiel, tablet of computer. Benieuwd hoe?

Versturen vanaf €12

Pakketten van maximaal 80x50x35 cm (l-b-h) en 20 kg stuur je naar Oostenrijk al vanaf €12. Mét track en trace. Je volgt je pakket op de voet tijdens zijn hele reis.

DHL ServicePoints

Pakket afgeven

Nederland telt 4.000 DHL ServicePoints. Je vindt dus altijd wel een DHL winkel of DHL Pakketautomaat in de buurt.

Persoonlijk bericht

Persoonlijk bericht

Als je via My DHL Portal een pakket verzendt, kun je de ontvanger meteen een leuk bericht sturen. Of gewoon handig: het zendingsnummer.

Volg je pakket op de voet

De route en status van je zending hou je eenvoudig online in de gaten met track en trace. Ook internationaal.

Online pakketten versturen
Oostenrijk binnen handbereik

Met My DHL Portal is een pakketje naar Oostenrijk zo verstuurd. Want onze verzendservice is snel, eenvoudig, vertrouwd en veilig. Met een paar keer klikken is je verzendlabel al klaar. Printen, plakken, en je kunt jodelend naar het DHL ServicePoint.

Ga naar My DHL Portal

Douane- en importregels
Goed om te weten

Omdat Oostenrijk lid is van de EU, zijn douaneformulieren niet nodig. Dat scheelt. Op sommige artikelen gelden wel beperkingen en importverboden. Denk daarbij aan namaakartikelen, gevaarlijke goederen, ivoor en bont.

Vind hier alle informatie over de EU bij elkaar

Dhl zakelijk
Zakelijke zending?

Plak dan in drievoud een factuur op je pakket. Daarnaast ben je verplicht een goederencode te vermelden. Geen zorgen: tijdens het online verzendproces laten we je precies weten hoe het werkt en wat je moet doen. Heeft je commerciële pakket een waarde hoger dan €1.000? Dan heb je een zakelijk DHL account nodig.

Zakelijk versturen