Een pakket versturen

Veelgestelde vragen

Met de Mijn DHL app maak je in no-time je pakket klaar voor vertrek. Klik eerst op ‘Nieuwe zending’, selecteer het gewicht van je pakket (maximaal 20 kg) en zorg dat het niet groter is dan 80x50x35 cm (l-b-h). Vul je eigen gegevens in én die van de ontvanger. Betalen doe je met iDEAL of creditcard. Nu alleen nog je verzendlabel: printen, op je pakket plakken, klaar.

Liever niet je label online aanmaken? Dan kan de medewerker bij een DHL ServicePoint in de buurt je ook helpen. Dit kost dan €1,- extra.

Direct versturen
Download de app