Groene herontwikkeling
DHL bouwt duurzame CityHubs

Bent u in het bezit van een kavel, grond of terrein van minimaal 6500m²? En loopt u al langer met het idee rond om er een groene bestemming aan te geven? Dan komen wij graag met u in contact! Laat uw gegevens achter of deel een tip, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Duurzame bezorglocaties
Zo bouwt DHL aan de toekomst

De e-commerce markt groeit. Steeds meer mensen winkelen online en vele pakjes worden bezorgd door DHL. Daarom bouwen we op 27 plekken in Nederland nieuwe vestigingen die meer pakjes kunnen verwerken en bovendien volledig duurzaam zijn. Een belangrijke stap om in 2030 volledig klimaatneutraal te zijn. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

Heeft u interesse, of een tip?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Slim bezorgnetwerk

Onze CityHubs liggen veelal aan de rand van stedelijk gebied. Dankzij dit fijnmazige netwerk zijn we altijd dicht bij de ontvanger en maken we zo min mogelijk bezorgkilometers. Hierdoor kunnen wij onze vloot in rap tempo elektrificeren. Van de 131 vestigingen bouwen we 27 CityHubs volgens de hoogste duurzaamheidsstandaard van BREEAM. Ook moedigen we onze ServicePartners aan om te verduurzamen: impact maken we immers samen.