Ziezo, zo geregeld
Printloos versturen

Iets te vaak op je werk geprint, de inkt altijd op of helemaal geen printer in huis? Vanaf nu verstuur je pakketjes via onze consumenten verzendservice makkelijk via je telefoon met een QR-code. En die oude printer? Die kan je altijd nog als broodtrommel gebruiken. 

Online versturen
Zo werkt het

Zelf iets versturen met DHL? Dat kan iedereen, al vanaf €2,95. Ook zónder printer*. Vul de gegevens in en vink de optie 'geen printer in huis aan'. Zo maak je in no-time een QR-code. Geef je pakket af bij een verzendpunt in de buurt, laat je QR-code scannen en hop – geregeld. Wij doen de rest. DHL, die brengt het wel. *Deze service geldt voor pakketjes binnen Nederland. Zakelijk account? Dan print je nog wel zelf je labels.

Verstuur nu

Pakkende prijzen

Al vanaf €2,95 verstuur je een pakket binnen Nederland. En vanaf €10 gaat je zending al de grens over. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk al onze opties, bezorgduur en tarieven per land.

Tarieven

Internationaal versturen

Pakket verzenden naar het buitenland? DHL kent de wereld als geen ander. Met onze verzendservice verstuur je elke zending naar welke plek dan ook. Voor buitenlandse pakketjes print je nog wel zelf een label.

Wereldwijd versturen

Verpakkingstips

Onze bezorgers behandelen je pakket met de grootste zorg, maar je kunt zelf ook een handje helpen. Leer hoe je elk pakket goed verpakt op reis stuurt. Zo wordt inpakken een makkie.

Bekijk de tips

DHL zakelijk acccount
Meer dan 30 pakjes per maand?

Verstuur je gemiddeld meer dan 30 pakketten per maand? Dan profiteer je met DHL zakelijk van handige extra’s, zoals webshop-integraties en onze ophaaldienst. Je print dan wel zelf je verzendlabels, maar met onze koppelingen gaat dit geautomatiseerd en razendsnel. Maak binnen een paar minuten een zakelijk account aan.

Ontdek DHL zakelijk

Veelgestelde vragen

We helpen je natuurlijk van harte, en het liefst razendsnel. Daarom staan de meest voorkomende vragen en antwoorden hier op ‘n rij.

Waar vind ik het dichtstbijzijnde afleverpunt?

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een DHL Pakketautomaat achterlaten om het te versturen. Met 4.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

Hoe snel bezorgt DHL mijn pakket?

Binnen Nederland bezorgen we je pakket in principe de volgende dag, mits je pakket op tijd is afgeleverd. Door drukte kan het gebeuren dat je pakket langer onderweg is dan gepland. De bezorgduur van pakketten naar het buitenland hangt af van de bestemming. 

Bezorgduur Europa

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt afgeleverd?

Met track en trace volg je je pakket binnen Nederland op de voet. Elk moment van de dag. Een pakket naar het buitenland volg je via de internationale track en trace. Alleen voor brievenbuspakketten naar het buitenland is geen track en trace beschikbaar.

Hou het zendingsnummer en de postcode van de ontvanger bij de hand, dan weet je altijd precies waar je pakket zich bevindt. We sturen je een e-mail of sms zodra je pakket is afgeleverd.