E-commerce in Europa
Het netwerk van dhl kent geen grenzen

E-commerce is booming business. Webshops met verkoop in drie of meer Europese landen, groeiden vorig jaar zelfs met 29 procent. Tijd om uw bereik te vergroten? DHL eCommerce kent Europa op z’n duimpje en brengt u moeiteloos in verbinding met online shoppers in alle uithoeken.

Uw partner in e-commerce
Het gemak van één europees netwerk

Openingstijden? Daar doen webshops niet aan. Dus werken wij 24/7 voor u door. Of u nu zakendoet met Zagreb of verkoopt aan Nieuw-Vennep: uw ontvanger in Europa kiest zélf waar en wanneer we uw pakket bezorgen. Maak het uw klanten makkelijk met onze stipte bezorgtijden, uitgebreide track en trace en flexibele retourservice. Met 65.000 DHL Servicepoints in Europa is er altijd wel eentje in de buurt.

Zo doen we dat

Cross-border bezorgkampioen

Pakketten voor Nederland, België of Luxemburg? Als u ze vandaag aan ons meegeeft, bezorgen we uw zending al de volgende werkdag op het juiste adres. Buiten de Benelux hangt de bezorgduur af van de bestemming. Hieronder leest u hoe lang uw pakket binnen Europa onderweg is.

Geen gedoe bij de douane

Stuurt u iets naar een douaneplichtig land, dan komen daar ook douaneformaliteiten bij kijken. Soms best een lastige klus, maar wij helpen u graag verder met onze landenkennis. Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Dan zorgen we samen dat uw zending probleemloos aan z’n reis begint.