DHL en klanten zetten duurzame voetstappen in het Groene Woud

Op dinsdag 5 maart was Het Groene Woud in Noord-Brabant het toneel van een bijzondere gebeurtenis: een boomplantdag, georganiseerd door Trees for All. De dag stond in het teken van duurzaamheid, samenwerking en een groenere leefomgeving. DHL werd samen met een paar klanten uitgenodigd om mee te doen.

DHL gaf het evenement een unieke twist: elk ingevuld klanttevredenheidsonderzoek (KTO) leverde een geplante boom op. Waarbij we voor dit project 1.000 bomen hebben gedoneerd. In totaal zijn hier in de periode 2020 – 2024 maar liefst 276.558 bomen gepland, met 31 verschillende boom- en struiksoorten. Een mooie actie die niet alleen het belang van groene initiatieven onderstreept, maar ook onze waardering voor klantfeedback benadrukt. Behalve drie DHL-collega’s waren ook onze klanten Orangebag.nl en Van den Borne aanwezig – allemaal enorm enthousiast en gemotiveerd. 

Handen uit de mouwen
Met de voeten in de leem en de mouwen opgestroopt, gingen de deelnemers richting Hooge Beek – een deelgebied van Het Groene Woud. Hier stonden allerlei verschillende boomsoorten klaar om geplant te worden. Dit zorgt voor meer biodiversiteit en veerkracht, waardoor bossen beter bestand zijn tegen klimaatverandering.

Deze boomplantdag geeft perfect weer hoe we met elkaar het verschil kunnen maken – één boom tegelijk.

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden