DHL nieuwe Logistiek Partner FC Utrecht

DHL en FC Utrecht hebben een samenwerking gesloten, de logistiek dienstverlener wordt voor de komende 2 seizoenen de Logistiek Partner van de club. Dit betekent dat DHL alle verzendingen vanuit FC Utrecht zoals de pakketten vanuit de webshop alsmede alle overige logistieke transporten verzorgt.  Ook sluit DHL zich aan bij de sterk groeiende businessclub van FC Utrecht.

Martijn Kleij, Vice President Marketing & Retail bij DHL: “FC Utrecht is net als DHL volop in beweging, daarnaast heeft DHL haar hoofdkantoor in Utrecht en vele collega’s die uit de omgeving Utrecht komen hebben een band met deze mooie club. Wij gaan naast het verzorgen van de logistiek ook kijken naar leuke samenwerkingen zowel richting de supporters van de club alsook de businessleden.

FC Utrecht is net als DHL volop in beweging
Martijn Kleij - Vice President Marketing & Retail bij DHL eCommerce

Martijn Standaart, Commercieel Directeur FC Utrecht vult aan: “Een samenwerking sluiten met zo’n groot nationaal en internationaal bedrijf als DHL is natuurlijk prachtig, zeker omdat we ook hiermee onze dienstverlening naar relaties nog meer verbeteren.”

Om de samenwerking te vieren zal er voor bestellingen in de webshop van FC Utrecht twee weken geen verzendkosten worden berekend, deze actie loopt van 20 augustus tot en met 3 september 2018.

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden