DHL officieel van start met post voor zakelijke markt

Nadat DHL eerder dit jaar zijn consumententarieven voor het versturen van post bekendmaakte, gaat het nu officieel van start met postzendingen voor de zakelijke markt. Inmiddels verwerkt DHL een groeiend volume enveloppen en buspakjes van consumenten. Daar komen nu de enveloppen van webshops en andere zakelijke verzenders bij, waarbij de aantallen in de miljoenen gaan lopen. 

Het gaat om enveloppen van 50 tot 500 gram die de volgende dag, van maandag tot en met zaterdag, naar keuze worden geleverd op huisadressen, servicepunten of pakketautomaten in Nederland. Enveloppen worden bij de klant afgehaald en zijn net als (brievenbus)pakketten altijd middels track&trace te volgen. Bovendien zijn er voor de verzender en de ontvanger notificaties over het verloop van de zending tot en met de aflevering. 

DHL biedt kortingen voor grotere aantallen op jaarbasis, waarbij gekeken wordt naar het totaal van zowel enveloppen als pakketten. Bij het afhalen of aanleveren kunnen enveloppen, pakketten en pallets gecombineerd worden.

Meer weten?

Post voor de zakelijke markt

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden