DHL opnieuw erkend als Top Employer

DHL is opnieuw gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2023’ en ontvangt daarmee de internationaal erkende onderscheiding op het gebied van Human Resources management. De uitreiking vond plaats op 17 januari tijdens een online ceremonie. DHL is voor ruim 25.000 mensen hun dagelijkse werkplek en daarmee een van de grotere werkgevers in ons land. 

DHL is ervan overtuigd dat financieel resultaat en klanttevredenheid een direct resultaat zijn van betrokken medewerkers. Daarbij zijn diversiteit en inclusie, werken op afstand en duurzame inzetbaarheid belangrijke pijlers in het HR-beleid. Allemaal elementen die ook worden weerspiegeld in het Top Employer gedachtegoed. Het Top Employer Institute erkent al ruim 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. In een onafhankelijke audit op ruim 400 HR-aspecten is DHL gescoord en vergeleken met een internationale standaard. Alleen bedrijven die de vereiste standaard van uitmuntendheid halen, worden daadwerkelijk gecertificeerd. DHL is er dan ook trots op om zich Top Employer te kunnen noemen.

Wereldwijd zorgen DHL medewerkers voor opslag en transport van goederen. De DHL-bezorger is een vertrouwd contact voor bijna alle Nederlandse huishoudens en DHL’ers staan vele ondernemingen bij in hun online activiteiten. 

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden