Nu ook DHL pakketautomaat bij Stadion De Oude Meerdijk in Emmen

De DHL Pakketautomaat bij Stadion De Oude Meerdijk in Emmen.

Utrecht, 22 maart 2024:  Bij Stadion De Oude Meerdijk, thuisbasis van eerste divisieclub FC Emmen, is onlangs een DHL pakketautomaat geïnstalleerd. Deze automaat stelt supporters en buurtbewoners in staat om op elk gewenst moment pakketten te versturen en op te halen.

DHL plaatst op dit moment honderden pakketautomaten. Veel daarvan verschijnen bij sportclubs. Dat blijken veel bezochte en makkelijk bereikbare locaties. Een aantal andere professionele voetbalclubs ging FC Emmen voor met een pakketautomaat bij hun stadion. Daarnaast is DHL logistiek partner van de nationale damesteams van hockey, voetbal, handbal en volleybal. Talloze achterliggende amateurclubs zien graag een pakketautomaat geplaatst bij hun accommodatie. Voor ieder pakket in de automaat ontvangt de club een vergoeding.  

Pieter de Vree, Director Retail bij DHL eCommerce Benelux, deelt zijn enthousiasme over de samenwerking: "We zijn trots op onze samenwerking met deze Drentse club. Steeds meer mensen kiezen voor aflevering op een servicepunt. Bij DHL Pakketautomaten kan je bovendien 24/7 terecht. Een pakketpunt bij een sportclub is een win-win voor de club, DHL, de supporters en omwonenden. Het partnership tussen DHL en FC Emmen zal eveneens tot uiting komen via de LED boarding tijdens wedstrijden."

De nieuwe service op sportpark Meerdijk past goed bij de rol die FC Emmen speelt in de omgeving, vindt commercieel manager en oud speler van FC Emmen Guus de Vries. “Onze locatie tussen de wijken Angelslo en Barger-Osterveld is centraal gelegen en stelt ons in staat om iets toe te voegen voor supporters en buurtbewoners. Het sluit heel goed aan bij de centrale positie die wij als club innemen binnen onze omgeving.”

Met een unieke afhaalcode gaat de pakketautomaat alleen open voor de ontvanger van het bewuste pakket. Dat kan op ieder gewenst moment na ontvangst van de code. Het retourneren of versturen van pakketten gaat met hetzelfde gemak.

Steeds meer mensen maken gebruik van aflevering op een servicepunt of in een pakketautomaat als alternatief voor levering op het thuisadres. In een jaar tijd is het gebruik ervan met 40% toegenomen. Gebruikers noemen flexibiliteit, gemak en duurzaamheid als pluspunten. Deze pakketautomaat kan ook als standaard bezorgoptie vastgelegd worden in de Mijn DHL-app, die inmiddels 5 miljoen keer gedownload is.   

Lees hier meer over onze DHL Pakketautomaten en vind de dichtstbijzijnde automaat bij jou in de buurt.

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden