Pakjes van en voor inwoners Spijkenisse via Pakketautomaat

Arjan Reiffers (manager pakketautomaten DHL) en Ed Meeuw (Plus Meeuw Spijkenisse) onthullen de pakketautomaat op de plek waar voorheen de servicebalie stond.

Utrecht, 27 februari 2024: Spijkenisse heeft een nieuwe optie om pakketten te sturen en op te halen: de DHL Pakketautomaat. Deze gele kluizenwand staat sinds kort bij Plus Meeuw in Winkelcentrum Akkerhof aan de Winterakker 25 in Spijkenisse. De pakketautomaat is bereikbaar tijdens openingstijden van de supermarkt, goed toegankelijk en geschikt voor pakjes van verschillende formaten.

Met een unieke afhaalcode gaat de pakketautomaat alleen open voor de ontvanger van het bewuste pakket. Dat kan op ieder gewenst moment na ontvangst van de code. Het retourneren of versturen van pakketten gaat met hetzelfde gemak.

Steeds meer mensen maken gebruik van aflevering op een servicepunt of in een pakketautomaat als alternatief voor levering op het thuisadres. In een jaar tijd is het gebruik ervan met 40% toegenomen. Gebruikers noemen flexibiliteit, gemak en duurzaamheid als pluspunten. Deze pakketautomaat kan ook als standaard bezorgoptie vastgelegd worden in de Mijn DHL-app, die inmiddels 5 miljoen keer gedownload is. 

Lees hier meer over onze DHL Pakketautomaten en vind de dichtstbijzijnde automaat bij jou in de buurt.  

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden