Pakjes van en voor inwoners Stavoren via Pakketautomaat

Utrecht, 27 februari 2024: Stavoren heeft een nieuwe optie om pakketten te sturen en op te halen: de DHL Pakketautomaat. Deze gele kluizenwand staat sinds kort bij Plus van der Werf aan De Bleeck 1 in Stavoren. De supermarkt van Johan van der Werf is succesvol verbouwd van COOP naar Plus en opende op 14 februari zijn deuren onder de nieuwe naam en formule. De pakketautomaat staat bij de ingang van de supermarkt, is 24/7 bereikbaar, goed toegankelijk en geschikt voor pakjes van verschillende formaten. De pakketautomaat staat op de kade en heeft een speciale boodschap voor iedereen die er met zijn boot langs vaart.

Met een unieke afhaalcode gaat de pakketautomaat alleen open voor de ontvanger van het bewuste pakket. Dat kan op ieder gewenst moment na ontvangst van de code. Het retourneren of versturen van pakketten gaat met hetzelfde gemak.

Steeds meer mensen maken gebruik van aflevering op een servicepunt of in een pakketautomaat als alternatief voor levering op het thuisadres. In een jaar tijd is het gebruik ervan met 40% toegenomen. Gebruikers noemen flexibiliteit, gemak en duurzaamheid als pluspunten. Deze pakketautomaat kan ook als standaard bezorgoptie vastgelegd worden in de Mijn DHL-app, die inmiddels 5 miljoen keer gedownload is.   

Lees hier meer over onze DHL Pakketautomaten en vind de dichtstbijzijnde automaat bij jou in de buurt.

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden