Nu ook pakketautomaat van DHL bij Stadion De Koel in Venlo

Peter Voorn (DHL) en Djordi Staaks (VVV-Venlo) voor de DHL Pakketautomaat bij Covebo Stadion De Koel. 

Utrecht, 27 februari 2024: Bij Covebo Stadion De Koel in Venlo is onlangs een DHL pakketautomaat geïnstalleerd. Deze automaat stelt supporters en buurtbewoners in staat om op elk gewenst moment pakketten te versturen en op te halen.

DHL plaatst op dit moment honderden pakketautomaten. Veel daarvan verschijnen bij sportclubs. Dat blijken veel bezochte en makkelijk bereikbare locaties. Een aantal andere professionele voetbalclubs ging VVV-Venlo voor met een pakketautomaat bij hun stadion. Daarnaast is DHL logistiek partner van de nationale damesteams van hockey, voetbal, handbal en volleybal. Talloze achterliggende amateurclubs zien graag een pakketautomaat geplaatst bij hun accommodatie. Voor ieder pakket in de automaat ontvangt de club een vergoeding. 

VVV is blij dat het DHL kan verwelkomen als nieuwe partner, zo vertelt accountmanager Djordi Staaks. “We kunnen een grote speler in Nederland toevoegen aan ons netwerk en de clubkas extra spekken met de pakketten die bij De Koel verzonden of opgehaald worden. Bovendien is het denk ik ook erg handig voor Venlonaren dat er nu zo’n modern pakketpunt bij ons stadion staat. Daarom zien we dit partnership als een echte win-winsituatie. We hadden direct een goed gevoel bij DHL en zijn blij dat we een mooie en langdurige samenwerking kunnen aangaan die de club ten goede komt.” 

Ook Peter Voorn, Manager pakketautomaten bij DHL, is verheugd dat DHL de komende jaren aan VVV is verbonden. ‘’We zijn trots op onze samenwerking met VVV. Steeds meer mensen kiezen voor aflevering op een servicepunt. Bij een DHL Pakketautomaat kun je 24 uur per dag terecht. Dit punt bij het stadion zien we als een mooie toevoeging aan ons netwerk dat flink groeit. Een win-win voor VVV, DHL, de supporters en inwoners van Venlo."

Lees hier meer over onze DHL Pakketautomaten en vind de dichtstbijzijnde automaat bij jou in de buurt.

Deel op social media

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden