Würth Nederland B.V. en DHL eCommerce verlengen samenwerking

Würth Nederland B.V. en DHL eCommerce hebben hun 55-jarige samenwerking opnieuw met 2,5 jaar verlengd. Het historisch succesvolle partnership werd recent bestendigd door de ondertekening van het contract. Dat gebeurde in de recent geopende winkel van het Bossche Logistiek Centrum van Würth. 

DHL ondersteunt Würth met een grote diversiteit aan services voor de verzending van pallets en pakketten, van uiteenlopend formaat en gewicht en met zowel standaard- als spoedzendingen. Afleveroplossingen zijn er van leveringen aan huis bij zzp’ers en bezorgingen op de bouwplaats tot het afhalen door klanten op een DHL-CityHub of Servicepunt. Würth onderstreept daarmee zijn leidende positie als grootste en belangrijkste handelsonderneming op het gebied van montage- en bevestigingstechniek.

"Voor Würth staat ‘totaal ontzorging’ van de klant centraal, hierbij hoort een betrouwbare partner in transport."
Winfried Blum, directeur Würth Nederland

Winfried Blum, directeur van Würth Nederland B.V.: “Voor Würth staat ‘totaal ontzorging’ van de klant centraal, hierbij hoort een betrouwbare partner in transport die vooruitstrevend is en meedenkt in de uitdagingen waar wij voor staan. Met de innovaties en vernieuwingen die DHL en Würth aan het doorvoeren zijn, gaan wij met vertrouwen samen de toekomst in en wordt de lopende samenwerking opnieuw verlengd.”

Michel Clausing, cco van DHL eCommerce Benelux: ‘’In dat opzicht zijn er veel overeenkomsten tussen de bedrijven: beide stellen een uitstekende performance voorop en hebben ambities op het vlak van e-commerce en duurzaam ondernemen.”

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden