Pallets en pakketten
Dé partner voor uw zendingen

Zoekt u een betrouwbare bondgenoot om uw producten te versturen? DHL eCommerce is de partij. Onze standaarddiensten zijn rock-solid, net als ons Europese netwerk. Heeft u toch extra services of maatwerk nodig – bijvoorbeeld om een optimaal sorteerproces in te richten – dan gaan we snel voor u aan de slag.

Perfect voor pakketten

Pakketten? Daar zijn we op gepromoveerd. Breekbare of zware zendingen pakken we gewoon voor u op. We sorteren zelfs piepkleine pakjes en sjouwen door tot 31,5 kg per pakket. Een pakket boven de 23 kg tillen we vanaf een pallet. De maximale afmeting die we in de Benelux hanteren is 120x60x50 cm (l-b-h).

Piekfijn voor pallets

Pallets pikken we met plezier bij u op. En blijft uw zending binnen de Benelux, dan brengen we lege pallets gewoon weer bij u terug. De maximale afmeting van een pallet is 120x100x200 cm (l-b-h). Het gewicht mag binnen Nederland en in de rest van Europa niet hoger zijn dan 1000 kg per pallet.

Pallets en pakjes zijn zo gepiept

My DHL Portal is de alles-in-één verzendservice waarmee u pakketten én pallets in no-time verstuurt. Binnen de landsgrenzen, of met hetzelfde gemak door heel Europa. Onze extra diensten hoeft u maar aan te vinken. Levering op zaterdag in Nederland bijvoorbeeld, of voor de zekerheid een krabbel bij ontvangst. Zo geregeld, snel gedaan en rap geleverd.

Start met versturen

Zenden met zekerheid
Strak verpakt, veilig verzekerd

Verpakkingstips
Eerste hulp bij inpakken

Verpakken is een vak apart, en het startpunt van goede logistiek. Hoezo? Een stevig en strak pak voorkomt schade, maakt zendingen efficiënter en biedt mogelijkheden voor marketing. Wij kennen deze markt natuurlijk als geen ander, en dat is handig voor u. Onze specialisten pakken graag uit met hun advies.

Naar verpakkingsadvies

Zendingen verzekeren
Zenden met zekerheid

Een doos met dure dingen, of een pallet met waardevolle waar? Als u kostbare zaken verstuurt, is het goed om extra maatregelen te nemen. Met een transportverzekering bent u gedekt bij verlies of schade. Neem bij een waarde hoger dan €100.000 wel altijd even contact op met de klantenservice. Aan alles gedacht, zodat u geen risico loopt.