Green, Help, Teach
Onze pijlers

Is de nood hoog en heb je onze hulp nodig? Voor de goede zaak zetten we graag onze expertise, mensen en materialen in. Door onze krachten met die van klanten en partners te bundelen, helpen we de maatschappij vooruit. Onze samenwerkingen vallen onder drie pijlers:   GoGreen, GoHelp en GoTeach.

GoGreen

DHL eCommerce zet alles op alles voor een groene toekomst. Dat doen we door onze eigen bedrijfsvoering constant te verduurzamen, maar ook door milieubewuste samenwerkingen aan te gaan. Samen met Trees for All planten we bijvoorbeeld bedrijfsbossen over de hele wereld.

Meer over GoGreen

GoHelp

We gebruiken ons grote logistieke netwerk voor meer dan alleen pakketbezorging. In samenwerking met hulporganisaties en maatschappelijke initiatieven bieden we hulp aan mensen die het goed kunnen gebruiken. Zo sturen we met de LINDA.foundation jaarlijks een verrassingspakketje naar kinderen uit  gezinnen die wat minder te besteden hebben.

Meer over GoHelp

GoTeach

DHL Cares vergroot de kansen van kinderen en jongvolwassenen. Dat doen we door partnerschappen aan te gaan met stichtingen van diverse professionele voetbalclubs en andere organisaties. Via GoTeach bevorderen we leesvaardigheid, stimuleren we lichamelijke ontwikkeling en zorgen we voor verbinding in de buurt.

Meer over GoTeach

FC Utrecht in de Wijk

Nynke Bakker

"Een verrassing is natuurlijk het leukste om te geven! Daarom bezorgen FC Utrecht en DHL kinderen in de wijk een verrassingspakket vanuit het hart. Twee partijen met een gezamenlijke passie voor de regio, en voor elkaar. Door in het hart te raken, willen wij samen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jeugd in Utrecht. Samen op weg naar een sterkere toekomst!"

Kinderzwerfboek

Pascale van Amelsfoort

"Door de samenwerking met DHL kunnen we vele kinderboeken laten zwerven. Zo zorgen we samen voor meer leeskilometers onder kinderen!"

Willem II Betrokken

Suzanne Albregts

"DHL helpt ons met dodehoeklessen voor schoolkinderen. Ook trekken we samen op voor Kinderzwerfboek en rijden we ‘groen’ door Tilburg met een StreetScooter. Een mooie samenwerking, die we nog lang hopen te behouden."

Meedoen
Samenwerken met DHL Cares?

Ken je een mooi initiatief dat de hulp van DHL Cares goed kan gebruiken? Meld het dan aan bij een van onze collega’s. Onze stichting verzamelt en beoordeelt alle maatschappelijke initiatieven van bedrijven, personen en medewerkers.

Schrijf je in