Kijken, klikken én kopen

Uw webshop trekt veel bezoekers, maar hoe gaan die over van klikken tot kopen? DHL eCommerce weet raad. Onze bezorgopties trekken uw klanten over de digitale drempel. Door betrouwbare, snelle levering te bieden – en genoeg keuze voor tijd en plaats – geeft u klanten het laatste zetje om de digitale portemonnee te trekken.

Bezorgopties
Dit zijn onze slimme bezorgopties

Werkt u met DHL eCommerce? Dan wordt uw webwinkel nóg slimmer. U krijgt allerlei tools in handen om bezorgopties en extra service – zoals avondlevering – aan te bieden aan al uw klanten.

Dagkeuze

Uw klant kiest zelf de dag van bezorging. Van maandag tot en met zaterdag, tot twee weken vooruit. Alle ruimte dus om een goed moment te vinden.

Tijdvakkeuze

Uw klant kiest zelf het moment van bezorging, en kan daarbij kiezen uit de ochtend, middag en avond. De hele dag thuisblijven is verleden tijd.

Thuisbezorging

Uw klant kan kiezen om zijn bestelling aan huis te ontvangen. Staan we voor een dichte deur, dan proberen we het (desgewenst) bij de buren.

Avondlevering

Van maandag tot en met zaterdag levert DHL eCommerce ook in de avond aan huis, tussen 18.00 en 22.00 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

Zaterdaglevering

Op zaterdag staat DHL eCommerce voor u klaar om uw zendingen te bezorgen. Handig als uw klanten doordeweeks aan het werk zijn.

DHL For You Vandaag

Bestellingen die voor 13.30 uur bij een sorteercentrum zijn afgeleverd, worden Met DHL For You Vandaag dezelfde dag voor 22.00 uur bezorgd. Razendsnelle service dus.

DHL ServicePoint

DHL ServicePoint

Is uw klant weinig thuis, dan kan hij zijn bestelling ophalen bij een DHL ServicePoint. Alleen in Nederland hebben we er al 4.000.

DHL Pakketautomaat

Klanten kunnen hun pakket afhalen bij een DHL Pakketautomaat. De meeste zijn 24/7 beschikbaar. Alleen DHL Pakketautomaten in winkels zijn gebonden aan openingstijden.

Slimme bezorgopties implementeren
Plug-in en play

DHL eCommerce-diensten aanbieden in uw webshop is eenvoudiger dan u denkt. Op welk platform uw webwinkel ook draait, grote kans dat wij er een plug-in voor beschikbaar hebben. Bijvoorbeeld voor WooCommerce en Magento webshops. Labels print u voortaan direct vanuit uw webshop en met de handige bezorgopties trekt u uw klanten nòg sneller over de streep. Benieuwd hoe u onze diensten zo snel mogelijk integreert?

Verrijk mijn webwinkel