Green Table Talkshow

DHL is non-stop bezig met verduurzamen. Als één van de grootste logistieke partners vervullen wij een voorbeeldrol. Die rol valt samen met een grote verantwoordelijkheid. Naast het duurzamer maken van producten en processen, kijken we ook op breder vlak hoe we groener (samen) kunnen werken en andere partijen kunnen aanmoedigen met ons mee te doen.

Dit gegeven was aanleiding voor de eerste Green Table op 3 november 2022. Het kleinschalige event met talkshow over retail en eCommerce is een pilot van DHL eCommerce en Webhelden.

In deze editie gaat RTL Z-presentatrice Frederieke Hegger in gesprek met Bert van Son van Mud Jeans, Sjoerd Trompetter van Naïf, Linda Keijzer van Xenos en Sandra Schillemans van Vitaminstore. We weten dat pakketten nog steeds voor 50 procent uit lucht bestaan. Onder andere daardoor hebben verpakkingen grote impact op het milieu. Kan een re-usable bag een alternatief zijn? Dit initiatief en andere oplossingen worden in de uitzending onderzocht en besproken door ons panel. Daarnaast praten de gasten ook over productie, inkoop en consumentengedrag. Bekijk de video van de Green Table Talkshow.

Youtube gebruikt cookies, wanneer een video wordt afgespeeld, om statistieken bij te houden over welke video's een gebruiker heeft bekeken en van de voorkeuren van een gebruiker voor ingesloten YouTube video's.

 

 

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden