Bryan Adams vindt ultieme ‘roadies’ in DHL

De Canadese rocklegende Bryan Adams schakelt DHL in als ultieme ‘roadies’ voor zijn ‘Shine A Light World Tour 2019’. DHL verzorgt als de officiële logistieke partner alle transport voor Adams en zijn band tijdens een tour door 20 landen rond zijn veertiende studioalbum," Shine A Light ". De artiest is bekend van de megahit 'Summer of '69', het jaar waarin de merknaam DHL zijn debuut had. Adams treedt ook op in België (14 juni) en Nederland (16 juni).

DHL en Bryan Adams delen een sterke passie voor duurzaamheid: Adams met milieubeschermingsprojecten met de Bryan Adams Foundation en de Deutsche Post DHL Group met zijn GoGreen milieu- en klimaatbeschermingsprogramma. In lijn met "Mission 2050: Zero Emissions" plant DHL één boom voor elke verkochte ticket in de wereldtournee.

Deze samenwerking is een mooie boodschap en hopelijk inspireert het anderen, want we moeten allemaal wat doen voor onze planeet
Bryan Adams

"Als 's werelds meest internationale logistieke bedrijf zijn we erg blij om Bryan en de band te ondersteunen met de 'Shine A Light World Tour’, waardoor ze een geweldige concertervaring kunnen bieden aan fans over de hele wereld," voegt Frank Appel, CEO van Deutsche Post DHL Group toe. "DHL blikt terug op de eigen trotse geschiedenis sinds het ontstaan van het DHL-merk in '69. 50 jaar DHL staat voor toonaangevende innovatie en passie van onze ruim 520.000 logistieke specialisten. Samen willen we mensen verbinden en levens verbeteren. Onze toewijding om bomen te planten met Bryan is een manier om dat doel te bereiken. "
 
Deutsche Post DHL Group heeft zich verplicht om voor 2050 de CO2 uitstoot van de hele groep tot nul te hebben gereduceerd door duurzame mobiliteit te bevorderen en milieuvriendelijke oplossingen voor de last mile te implementeren, zoals fietskoeriers.
 
De Shine A Light World Tour van GRAMMY-winnaar Bryan Adams gaat op 25 februari van start in Belfast. De gelijknamige album verschijnt op 1 maart.

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden