DHL stapt in schaatssport

DHL eCommerce stapt in de schaatssport door Official Logistics Partner te worden van Team AfterPay. In schaatscomplex Thialf, Heerenveen, werd vandaag de damesploeg gepresenteerd in het nieuwe schaatspak met DHL-logo op de borst.

De ploeg bestaat uit zeven schaatsters met Olympisch kampioen Jorien ter Mors als boegbeeld. De andere vrouwen zijn Floor van den Brandt, Bo van der Werff,  Anice Das, Letitia de Jong, Janine Smit en Karoliná Erbanová, de Europese kampioen sprint. DHL verzorgt de logistiek rond het team waaronder de trainingskampen en wedstrijden. De eerste wedstrijd zal het NK Afstanden in Heerenveen zijn van 27-29 oktober. 

Oer-Hollands met internationale uitstraling

DHL stapt in de schaatssport om bij een breed publiek te tonen dat het ook de logistiek dienstverlener is voor consumenten en kleinere webshops. Internationaal heeft DHL ruime ervaring als Official Logistics Partner in sport zoals Formule 1, FC Bayern München en het WK Rugby. In Nederland wordt dat nu opgepakt met Team AfterPay. Daarmee doet DHL eer aan de Nederlandse wortels die de pakketvervoerder heeft, namelijk die van Van Gend & Loos (1793). Net als de schaatssport oer-Hollands met internationale uitstraling en net als deze schaatsters gefocust op snelheid en degelijke voorbereiding om daarmee een topprestatie te leveren. Zelfs de piekperiode valt gelijk; terwijl de AfterPaydames keihard werken om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen in Pyeongchang, Zuid-Korea, zorgen DHL-medewerkers ervoor dat iedereen zijn spullen voor de eindejaarsperiode op tijd in huis heeft. Een enorme inspanning met de volumes die verwacht worden.

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden