DHL in 2021 weer erkend als Top Employer

DHL is opnieuw gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland 2021’ en ontvangt daarmee de internationaal erkende onderscheiding op het gebied van Human Resources management. De uitreiking vond plaats op 28 januari tijdens een online ceremonie. DHL is voor ruim 20.000 Nederlanders hun dagelijkse werkplek en daarmee een van de grotere werkgevers in ons land. 

DHL is ervan overtuigd dat financieel resultaat en klanttevredenheid een direct resultaat zijn van betrokken medewerkers. Daarbij zijn diversiteit en ontwikkelingsmogelijkheden belangrijke pijlers in het HR-beleid. Allemaal elementen die ook worden weerspiegeld in het Top Employer gedachtegoed. Het Top Employer Institute erkent al bijna 30 jaar werkgevers voor het scheppen van uitstekende werkomstandigheden voor hun medewerkers. In een onafhankelijke audit op ruim 400 HR-aspecten is DHL gescoord en vergeleken met een internationale standaard. Alleen bedrijven die de vereiste standaard van uitmuntendheid halen, worden daadwerkelijk gecertificeerd. DHL is er dan ook trots op om zich Top Employer te kunnen noemen. 

De kenmerken van het Top-Employerschap uitten zich duidelijk tijdens de huidige coronacrisis, waarbij DHL-medewerkers zich met grote betrokkenheid inzetten op het draaiende houden van de samenleving. Met persoonlijke veiligheid voorop, zorgt DHL wereldwijd voor opslag en transport van beschermingsmiddelen en medicijnen. Daaronder de bevoorrading van teststraten en de distributie van vaccins. Verder is de DHL-bezorger een vertrouwd contact voor bijna alle Nederlandse huishoudens en staat DHL vele ondernemingen bij in hun online activiteiten.
 

Geschreven door

Ewout Blaauw

Director Corporate Communications

Mis geen update, meld u aan voor onze nieuwsbrief. Aanmelden