Op zoek naar een dhl servicepoint
Daar heeft u een punt

Binnen ons internationale netwerk zijn de DHL ServicePoints belangrijke bakens. Uw klanten komen er regelmatig om pakketten versturen of in ontvangst nemen. Met tienduizenden winkels en DHL Pakketautomaten in heel Europa zitten we altijd in de buurt. Benieuwd waar u het beste terechtkunt? Geen punt, we helpen u graag op weg.

Vind een DHL ServicePoint in de buurt

DHL punten in Nederland

Nederland telt meer dan 4.000 DHL ServicePoints. Aan de bereikbaarheid zal het dus niet liggen. Veel DHL Pakketautomaten zijn dag en nacht geopend. Bevindt het punt zich in een winkel, dan is het gebonden aan openingstijden.

DHL punten in Europa

Er zijn meer dan 65.000 DHL ServicePoints in Europa. Kortom: geen dal te diep, geen berg te hoog. Deze punten zijn dag en nacht toegankelijk, behalve als ze zich in een winkel bevinden. Dan gelden plaatselijke openingstijden.

Zelf DHL ServicePoints aanbieden

Een DHL ServicePoint voor uw klanten is een pluspunt voor u. Grote kans dat uw klanten dolblij zijn met de optie om hun aankopen bij een DHL punt op te pikken. Hoeven ze niet meer thuis te wachten. Extra service dus, die u eenvoudig aanbiedt in uw webshop. Heeft u deze bezorgoptie toegevoegd aan uw webwinkel, dan kunnen uw klanten meteen aan de slag.

Bij het bestellen kiezen ze zelf een handig ophaalpunt. En is het pakket bezorgd, dan krijgen ze een seintje. Goed om te weten: bij het DHL ServicePoint checken we altijd de identiteit van de ontvanger.

Geen wachttijd, geen rij, uw klanten blij

Als uw klanten liever niet thuisblijven voor een bezorging of in de rij staan bij een ophaalpunt, kunnen ze hun zending ook naar een DHL Pakketautomaten laten sturen. De ontvanger kiest zelf een locatie in de buurt, krijgt een persoonlijke code om z’n kluis te openen en pikt het pakje binnen 7 dagen op wanneer het uitkomt. Handig, flexibel en veilig dus!

DHL Pakketautomaten